28 septembrie 2015

Save the date! - Clacă, sâmbătă 10 octombrie la căsuța XS

Dragi cititori,



Ne-am gandit sa va invitam sambata,  10 octombrie 2015 la o vizita pe santierul XS-ului si la o claca.
Nu va vine sa credeti, nu? La ce vreme e afara.... Hai, ca in octombrie se mai stabilizeaza si vom avea noroc de.. zile senine si fericire.....

Ce vom face la aceasta claca?
In primul rand vom povesti ce am facut pana acum si veti putea vedea structura goala , inainte de a o imbraca in  baloti;veti vedea lacul, sapatura, cum ne-am gandit la gestionarea apei pe proprietate si multe altele.


Apoi, vom face un mic "lant uman" Vom da din mana in mana tiglele ca sa ajunga sus pe acoperis. Vom avea cativa oameni (mesteri priceputi :) pe post de "pisici" de serviciu, insa ei au nevoie de ajutor ca sa acoperim repede casa.
Munca aceasta poate fi o jucarie daca suntem vre-o 12 sau o hamaleala in 4.
Apoi vom ridica balotii de acoperis sus, ca sa ii montam in acoperis, si daca o sa mai ramana timp vom incepe sa ii si tencuim.
Munca pe acoperis poate fi periculasa, acolo se vor urca doar oamenii obisnuiti cu asta (deci nici eu nu). E nevoie de ajutorul vostru la sol, nu in locuri periculoase.

Noi vom mai lucra pana atunci ca sa punem sipcile si poate sapa suport de pe podele, sa vedem cum va fi vremea dupa 1 octombrie.
Copiii sunt bineveniti, de-abia are si puiu cu cine sa se joace, insa va trebui sa ne ocupam sa nu se catere pe schele/ casa. este destul loc in restul curtii sau pe strada unde sa se alerge si sa se joace.

Asadar, cine vrea sa vina este binevenit, sa imi scrieti va rog pe adresa :
adina.sztahura@gmail.com sau ma sunati 0744754912, ca sa stiu cata mancare pregatim.
Vedem ce gatim... poate o mamaliga la ceaun sau daca timpul e indoielnic aduc ceva de acasa si doar incalzim in ceaun. La claca trecuta din primavara guiasul s-a facut in  timp dublu fiindca a batut vantul .(Pentru cei mai noi pe blog, casuta este intr-un sat de langa Cluj.)

De-abia astept sa ne reapucam de munca pe santier!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu