5 martie 2011

Pateu de casa


Astazi daca tot e sambata, nu ne-am trezit la 7 ca de obicei, ci la... 6.30 caci puiu e mai harnic decat in alte zile. Dar este placut sa te uiti la ceas, sa vezi ca e ora 8 si deja ai facut ce aveai de facut prin casa (treburile de dimineata) in timp ce pentru altii nici macar nu a inceput sambata.
Ieri bunica ne-a facut pateu de casa.. ca sa mai avem ce unge pe painea lui puiu in diminetile cand ne grabim la gradi.
Din ficat de pui- l-a prajit in tigaie pana s-a facut, l-a racit, apoi l-a pus la blender cu o ceapa, sare si ulei de masline. Mmmm.. bun, bun. Se pastreaza la frigider in recipiente inchise, ca sa nu se oxideze.

Uitati ce cantecel ii place lui puiu, chiar danseaza pe el :


www.youtube.com/watch?v=Gol7cnYR-9U

Un comentariu:

  1. Cealalta bunica o face astfel:calesc uleiul,pun ceapa,apoi ficatul...si dupa ce s-a facut,mirodenii:sare,boia,piper,un pic de maghiran,si eventual un ou fiert,si un pic de untura,sau unt!!!!Ei ,bine...pt.David ..e cam ...piperat..mai pun si un pic de nucsoara...si o fac si din ficat de porc...

    RăspundețiȘtergere